Punime duralumini Met Hoxha

Çfarë ofrojmë ne?

Ne ofrojmë punime duralumini të të gjitha llojrave duke filluar nga me të thjeshtat e deri tek më të avancuarat, punime cilësore me materialet më të mira në tregun Shqiptarë dhe atë Europian! 

Cakto një takim me ne !
Na telefononi për info !

Rreth nesh

Certifikuar nge Solvent Rating Albania

Met’hoxha DURALUMIN ka një eksperiencë 10 vjeçare dhe gjatë këtyre viteve të suksesshme ka arritur të realizojë arredimin e shumë objekte të ndryshme si pallate, vila, shtëpi banimi etj. Gjithashtu ka një eksperiencë të gjatë me bankën RAIFFEISSEN. Duke shtuar çdo vit burimet njerëzore dhe pajisjet moderne e bashkëkohore ka arritur që produkti të arrijë maksimumin e cilësisë së tij.

Zgjidh Duralumin Met Hoxha

Ne ju ofrojmë produkte të cilësisë më të lartë në tregun Shqiptarë dhe atë Europian , të certifikuar për punime cilësore jo vetem fjale!

Sherbimet tona!

Me poshtë do të gjeni të gjitha llojet e shërbimeve që ne ofrojmë

dyer plastike
Dyer Plastike
dyer duralumini
Dyer Duralumini
grila persjane
Grila Persiane
porta xhami
Porta Xhami
fasada xhami
Fasada Xhami
dritare duralumini
Dritare Duralumini
dritare platike
Dritare Plastike
tenda dielli
Tenda Dielli
kangjella xhami
Kangjella Xhami
instalime dhe riparime
Instalime dhe riparime